Meer over f/8:

Tweewekelijks hebben wij op donderdagavond van 20.00 tot 22.30 uur een bespreekavond. In de tussenliggende weken zijn er ‘Studio-avonden’ en een paar avonden zijn gereserveerd voor ‘Techniek’.

En wat is er leuker dan op pad te gaan om te fotograferen? Eén keer per jaar wordt er een club-uitje georganiseerd waar alle leden aan kunnen deelnemen. Daarnaast spreken kleine groepjes regelmatig af om er op uit te gaan.

Om een bredere kijk op het fotograferen te krijgen nodigen we af en toe een gastspreker uit. Doordat deze vaak een verschillende manier van fotograferen heeft is het interessant fotografie van een andere kant te bekijken en bij volgende uitjes te experimenteren met deze zienswijze.

F/8 is aangesloten bij de landelijke Bond van Nederlandse Amateur Fotografen. Deze fotobond organiseert o.a. landelijke wedstrijden waaraan fotoclubleden individueel of in clubverband kunnen deelnemen. Ook wij doen als fotoclub aan deze BondsFotoWedstrijd mee.

Elk jaar organiseren wij bij Kunst & Co. het derde weekend van maart een expositie waaraan alle leden kunnen deelnemen.

Heb je interesse? Wil je lid worden? Je bent van harte welkom om bij onze fotoclub een kijkje te komen nemen. Om lid te worden hoef je geen professional te zijn; interesse in en een redelijke basiskennis van fotografie is voldoende. Wij geven geen cursussen.

Het is de bedoeling dat door het fotograferen, presenteren en bespreken geleerd wordt te kijken en ervaring wordt opgedaan.

Voor meer informatie mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Als je gebruik maakt van deze site ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. (zie 'privacyreglement')   Privacyreglement f/8

Copyright © Udense Amateurfotografen f/8. Geen van de foto's op de site mag worden gebruikt zonder toestemming.    JV

fotobondlogo.png - 392,18 kBAangesloten bij:
JSN Mico is designed by JoomlaShine.com